SANTA FARMA İLAÇ’TA ÜÇÜNCÜ KUŞAK DÖNEMİ BAŞLIYOR

Türkiye’nin köklü yerli ilaç şirketlerindenSantaFarma İlaç, 80. Kuruluş yıldönümünü kutlarken üst yönetimde değişikliğe gitti. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan SantaFarma İlaç’ın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kiresepi, CEO görevini, üçüncü kuşak temsilcisi olan Sami Kiresepi’ye devretti.

 

SantaFarma İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kiresepi,sosyo-ekonomik değişimlerin; toplumların iş yapma kültürlerini, yönetim modellerini, organizasyon yapılarını ve rekabet stratejilerini etkilediğini belirterek 80 yıldır daima bu değişimleri izlediklerini, yeni rekabet kurallarına uyum sağlamak amacı ile iş yapma modellerini ve dolayısı ile yönetim yapılarını değiştirdiklerini belirtti. “1944 yılından bu yana bitmek bilmeyen bir azimle, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yaptığımız çalışmalarla öncü olduk. Vizyoner bakış açımız ve sağlam kurumsal yapımızla dünya ilaç sektöründe saygın bir yer edindik. SantaFarma İlaç olarak, deneyim ve değerlerimizin ışığında ve yeni yapılanmamızla nice yıllara adım atmaya hazırız. SantaFarma İlaç’ı daha da ileriye taşıyacağınainandığımoğlumSami Kiresepi’ye yeni görevinde başarılar diliyor, bu görev değişikliğininSantaFarma için hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

2006 yılından bu yana SantaFarma İlaç’ta pek çok görev üstlenen Sami Kiresepi‘’1 Temmuz itibarıyla SantaFarma CEO’su olarak göreve başlamış olmaktan ve bu rolü sevgili babam Erol Kiresepi’den devralmaktan büyük bir onur ve heyecan duyuyorum. Önümdeki örnek çok özel… Onun liderliği, vizyonu, azmi ve en önemlisi çalışanlarına olan sevgisi ve bağlılığı, bugün burada olmamızı sağlamıştır. Kendisinin engin tecrübeleri ve bilge öğütleriyle Yönetim Kurulu Başkanı olarak yanımızda olmasının verdiği güvenle, SantaFarma’yı daha da ileriye taşımak için kendisinden bu görevi devir alıyorum. Bizi SantaFarma yapan değerlerimizle, seksen yıl boyunca elde ettiğimiz başarılar, birlikte tamamladığımız projeler ve kurduğumuz güçlü bağlar, bugün bizi olduğumuz noktaya getirdi.Şirketimiz, uzun yıllardır süregelen başarılarını ve köklü geçmişini daha da ileriye taşıyacak bir değişim sürecinden geçiyor. Doğru hızda hem kültürel olarak hem de operasyonel olarak evrileceğiz ve bu süreçte hiç kuşkusuz, bizi bu günlere taşıyan değerlerimizden güç alacağız. Birlikte büyük başarılara imza atacağımız bir döneme adım atıyoruz. Tüm SantaFarma’lılara teşekkür ediyor ve hep birlikte daha parlak bir geleceğe doğru yürüyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

SantaFarma hakkında 

Türkiye’nin en köklü ilaç firmaları arasında bulunan ve bu yıl 80. yılını kutlayan SantaFarma’nın, 1944 yılında kurulan Farma Laboratuvarı’nın 1946 yılında Santa Laboratuvarı ile birleşmesi sonucu ilk temelleri atılmış oldu. 1953 yılında üretim tesisi kurma kararı alınmasıyla, 1954 yılında SantaFarma İlaç Fabrikası Kollektif Şirketi, 1973 yılında ise SantaFarma İlaç Sanayi A.Ş. kuruldu.  

 

SantaFarma, Türkiye’de 10 ayrı terapötik kategoride toplam 56 marka, 127 ürün ile faaliyet göstermektedir. Söz konusu terapötik kategoriler; Dermatoloji, Sindirim Sistemi, Gastroenteroloji ve Enfeksiyon, Hematoloji, Kardiyovasküler Sistem, Kas ve İskelet Sistemi, Sinir Sistemi, Solunum Sistemi, Ürogenital Sistem, Endokrin ve Metabolizma olarak sıralanmaktadır.  

 

SantaFarma’nın Avrupa Birliği ülkeleri ve diğer regüle pazarlar için jenerik ürün geliştirme, ruhsatlama ve üretme imkânı sağlayan EU-GMP belgesine sahip olan, GEBKİM OSB’de bulunan üretim tesisi, 44.000 m2 kapalı alana ve yıllık 150 milyon kutu üretim kapasitesine sahiptir. İnsan sağlığı ve yaşam kalitesini artırmak için çözümler aramak olan misyonumuzla, bulunduğumuz 65'den fazla farklı ülkede insanların yaşamlarına değer katmak için sürekli çalışmaktayız. 

 

Daha detaylı bilgi için: www.santafarma.com.tr  

 

Haber: C-Line İletişim

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Harman Elektronik Mono Elektrik

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 8 7 0 22
2 SAMS  Samsunspor 8 6 2 18
3 BJK  Beşiktaş 7 5 0 17
4 FB  Fenerbahçe 7 5 1 16
5 İBFK  Başakşehir 7 4 1 14
6 GÖZ  Göztepe 7 3 1 12
7 EYP  Eyüpspor 8 3 2 12
8 KON  Konyaspor 8 3 3 11
9 BOD  Bodrum 8 3 4 10
10 TS  Trabzonspor 7 1 0 9
11 ALNY  Alanyaspor 8 2 3 9
12 KSM  Kasımpaşa 8 1 2 8
13 SVS  Sivasspor 8 2 4 8
14 ANT  Antalyaspor 8 2 4 8
15 ÇRZ  Ç.Rizespor 8 2 5 7
16 GFK  Gaziantep FK 7 1 4 5
17 KYS  Kayserispor 7 0 3 4
18 HTY  Hatayspor 7 0 4 3
19 ADS  Adana Demir. 8 0 7 1
20
21

Reklam

NETİDİ

E-Bülten Aboneliği